Meistä

Sinikaarre on oululainen vuonna 1994 perustettu täyden palvelun alusasuliike. Sijaitsemme paraatipaikalla Oulun keskustassa, osoitteessa Hallituskatu 25.

Meiltä löydät laadukkaat alusasut arkeen ja juhlaan. Panostamme toiminnassamme laadukkaisiin eurooppalaisiin tuotteisiin sekä asiantuntevaan henkilökohtaiseen asiakaspalveluun.

Sydäntämme lähellä ovat aina olleet rintaleikkauksen kokeneet asiakkaat. Rintasyöpäleikkauksen, rintojen pienennyksen tai implantoinnin jälkeen erittäin tärkeänä jälkihoitona ovat oikeanlaiset tukevat ja laadukkaat rintaliivit. Rintaleikkauksen haluttu lopputulos voidaan saavuttaa vain oikeanlaisilla ja käyttötarkoitukseen soveltuvilla laadukkailla rintaliiveillä.

Hyvin istuvat ja laadukkaat alusasut kuuluvat jokaisen naisen päivittäiseen pukeutumiseen. Tarjoamme Sinulle aina sopivankokoiset alusasut ja vartaloasi imartelevat mallit, jotta voit unohtaa alusasujen olemassaolon. Valikoimastamme löydät sopivan vaihtoehdon arkeen, työhön, liikuntaan, kotoiluun ja edustustehtäviin.

Muistathan hankkia liivit aina käyttötarkoituksen mukaan. Suosittelemme hankittavaksi 3-5 alusasusettiä päivittäiseen käyttöön. Settejä on hyvä täydentää aina 2-4 lisähousuilla.

Myymiemme eurooppalaisten valmistajien laajat malli-ja värivalikoimat mahdollistavat sopivien alusasujen löytämisen joka tilanteeseen. Rintaliivin kokovalikoima on laaja. Kuppikoot AA-J ja ympärysmitat 65-120 cm. Tarjoamme myös laajan valikoiman naisellisia ja värikkäitä Care-liivejä, bikineitä, tankiineja sekä uimapukuja.

Meille naisille on tärkeä käyttää päivittäin aina oikeankokoisia ja laadukkaita alusasuja. Anitan patentoiduilla proteeseilla ja liiveillä näytät aina upealta.

Meillä voit aina asioida joustavasti kivijalassa ja verkkokaupassa. Asiointi on vaivatonta etänä, puhelimitse ja sähköpostilla.

Meitä saat laadukkaat eurooppalaiset tuotteet ja asiantuntevaa henkilökohtaista asiakaspalvelua.

Halutessasi voit varata yksityistä ostosaikaa liikkeeseemme.

Tilaa uutiskirje ja saat tarjouksemme ensimmäisenä.

Kivijalka: Hallituskatu 25, Oulu ti-pe 11-17 la 11-14

Liikkeeseemme on esteetön kulku. Rintaproteesit, ryhmät ja yksitystilaisuudet ajanvarauksella.

Katsele ja shoppaile, kun Sinulle sopii www.sinikaarrekauppa.com

Palvelemme myös etänä. Tervetuloa ostoksille.